Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus: Tallinna Kõrgem IT tehnikum
31.01.2013
Erki Saabas iseloomustus

Erki Saabas õpib koolis Tallinna Kõrgem IT tehnikum erialal Tarkvara Arendus ning ühendas oma praktika igapäevase tööga.

Erki lahendab igapäevaselt klientide telekommunikatsiooni- ja andmeside probleeme ning nõustab neid arvuti riist- ja tarkvara vallas.

Erki õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Erki omab potensiaali saada heaks spetsialistiks ettevõttele, kuna ta on sügavalt huvitatud uuest tehnoloogiast. Erki on tagasihoidlik ja järjekindel, näitas üles aktiivselt huvi Elion infotehnoloogiliste süsteemide vastu.

On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Erki teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang

Erki on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel.

Hindan praktikandi tööd: 5

Lugupidamisega

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>