Firma profiil

firma profiil
     - Kui IT inspireerib

on alates . aastast Eesti turul tegutsev firma.

Loodavate süsteemide puhul peame oluliseks paindlikkust ja liidestatavust teiste süsteemidega. Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone.

Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid. Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Paindlikkus – meie klientide äritegevusest tulenevad erilised nõudmised täidetakse optimaalsete spetsialiseeritud lahenduste kaudu. Pakutavad lahendused on sobilikud väike- ja suurtootjatele nii hinna kui ka skaleeruvuse poolest.

MISSIOON – Ettevõtete efektiivsemaks muutmine. Ettevõtte muutmine läbi infotehnoloogia lahenduste juurutamise, pakkudes firma äriprotsessidest lähtuvalt optimaalset infotehnoloogilist lahendust ning toetades organisatsiooni süsteemi juurutamisel ja kasutamisel. Tulevikuvisioon: saada suurimaiks, efektiivseimaks, kvaliteetseimaks ning paindlikumaks ettevõtteks.

Eesmärk: Olla parimaks pikaajaliseks tehnoloogiapartneriks ettevõtetele, kelle konkurentsivõime sõltub oskusest ühendada oma äritegevus tänapäeva infotehnoloogia pakutavate võimalustega.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>