Firma profiil

firma profiil
     - Meie loome

on üks väheseid Eesti ettevõtteid, kus töö on korraldatud partnerluse põhimõttel. Mis on sellise firma eripärad ja kas sellest on teistelgi õppida?

on kogenud ja kiirelt arenev firma, mis on tegev uue meedia ja Interneti valdkonnas. Anname kindlustunde, et probleemi korral on kokkulepitud aja jooksul kohal spetsialist, kes alustab vea otsingut, hooldust, vea likvideerimist või IT-seadmete remonti. Aitame ettevõtetel nende visioonist ja strateegiast tuletada visuaallahenduste põhiraamistiku.

Meie jaoks on oluline rääkida kliendiga sama keelt, mõista probleemi olemust ja pakkuda välja parim lahendus. muudab informatsiooni ärieduks! Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat. Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi.

Meie roll on tagada oma klientidele, et nende poolt tellitavad rakendused teeksid seda, mis nõutud ning et arenduses oleks arvestatud kõikide aspektidega. Meie töö tulemusena sünnivad infosüsteemid, mis on töökindlamad, paremini kasutatavad ning käivad kaasas klientide äri arenguga. Omame häid koostööpartnereid nendes IT valdkondades, mida ise ei teosta. Vastavalt kliendi soovile teostame ka hilisemat riist- ja tarkvara hooldust, mis garanteerib stabiilse süsteemi toimimise ja arendamise.

Meie missiooniks on aidata kaasa kliendi konkurentsivõime suurendamisele, kasutades kaasaegseid ning kvaliteetseid infotehnoloogilisi lahendusi, mis võimaldavad kliendil paremini keskenduda oma põhitege- vusele, säästes samas aega ning raha IT alaste probleemidega tegelemisel. Meie eesmärk: olla kliendile tugev partner ja konsultant, luua vajadustele vastavad ja kaasaegsed, originaalsed lahendused.

Paljud organisatsioonid mõistavad, milliseid hüvesid infotehnoloogia kasutamine võib anda.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>