Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - ühenduses peitub jõud

Quickly and With Style OÜ on loodud 2000. aastal ning pakub ettevõtetele laia valikut teenuseid alates infotehnoloogia ning lõpetades asjadega nagu kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Meie pakutavad lahendused hõlmavad kompleksseid tarkvarasüsteeme, mis toetavad tootjate põhitegevust. Quickly and With Style OÜ pakub konsultatsioone ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele ettevõtte infosüsteemide rajamisel ja arendamisel ning kasutatavate infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamisel. Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat.

Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. Meie jaoks on oluline rääkida kliendiga sama keelt, mõista probleemi olemust ja pakkuda välja parim lahendus. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel. Quickly and With Style OÜ keskendub oma töötajate osas eelkõige headele projektijuhtidele, kes suudavad selgitada välja kliendi probleemi ning hiljem ka konkreetseid lahendusi arusaadavas keeles kliendile selgitada, olles selliselt usaldusväärseks IT partneriks.

Oleme kogenud aina kasvavat nõudlust ja survet turvalahenduste järele, mis kaitseks võrgukeskkondi üha keerukamate rünnete vastu. Koostöös turva-ala juhtiva uuendajaga saavutame me täiesti uue taseme kaitses, mis on kindlam, vähem kallim ja kergem hallata kui eraldi, integreerimata turvatooted. Tööd kliendiga juhivad meil konkreetsed projektijuhid, kes vastutavad kogu protsessi eduka juhtimise eest. Võrreldes paljude Eesti tarkvarafirmadega on meil väga soliidne kogemus projektidest.

Meie missiooniks on aidata kaasa kliendi konkurentsivõime suurendamisele, kasutades kaasaegseid ning kvaliteetseid infotehnoloogilisi lahendusi, mis võimaldavad kliendil paremini keskenduda oma põhitege- vusele, säästes samas aega ning raha IT alaste probleemidega tegelemisel. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Jätkusuutliku ja pidevalt kasvava ettevõttena oleme ka rohkem motiveeritud parimate tulemuste saavutamisele eesmärgiga pakkuda kliendile pidevalt uusi, lihtsamaid ja paremaid lahendusi.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>