Õpilase IT praktika iseloomustus

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus:

Tallinna Kool
26.01.2021
Mart Õllelaar iseloomustus

Praktika sooritas Mart firmas Tallinna Linnavalitsus, õppis kiiresti tundma meie põhifunktsioone ja täiendavaid ülesandeid, kohustusi ja vastutusi

Tööülesannete teostamise olulisemaid aspekte oli suhtlus klientidega, leppimaks kokku hoolduse teostamise ajad, vajadusel asendusarvutite organiseerimine.

Praktikant täitis temale antud ülesanded püüdlikult. Mart Õllelaar suhtles kasutajatega ja töökaaslastega viisakalt ning suhtus töösse kohusetundlikult. Mart Õllelaar võiks arendada endas iseseisva töö oskusi- lugeda erialast kirjandust, otsida internetist vajalikku teavet Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni. Töötajatega suhtemisel oli Mart viisakas ning aupaklik. Jättis endast väga avatud ja sõbraliku mulje. Tema teab ja oskab ning temalt küsivad kolleegid meeleldi nõu ja abi just aruvti riist- ja tarkvara osas.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule.

Hindaksin tema tööd praktikal hindega: 5

Lugupidamisega

Taadu Kinnu

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>