Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Kuidas leida parim lahendus? leiame need üheskoos

Tallinna IT Kooli IT talitus eesmärgiks on inimesi, teadmisi ja tehnoloogiaid ühendades luua kasutajasõbralikke ja kõrgfunktsionaalseid lahendusi.

Oleme tuttavad Interneti tehnoloogia kõigi võimalustega, isegi sellistega millest sa võib-olla kuulnudki pole. Hooldame teie olemasolevat tehnikat ja konsulteerime uue hankimisel. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme.

Tallinna IT Kooli IT talitus muudab informatsiooni ärieduks! Tallinna IT Kooli IT talitus poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. Tallinna IT Kooli IT talitus on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas. Meie organisatsiooni iseloomustavad kompetentsed, lojaalsed ja arenemisvõimelised töötajad, kõrge töökultuur, otsustus- ja vastutusvõimelised juhid ning usaldusväärsed kliendisuhted.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Samas on meie teenused selgelt suunatud Eesti turule. Tallinna IT Kooli IT talitus on inimsõbralik.

Tallinna IT Kooli IT talitus missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. Meie visioon on, et infosüsteemide arenduse kvaliteedikontroll ja juhtimine ning infosüsteemide testimine on jäänud suurel määral tähelepanuta. Selle tulemusena luuakse ja juurutatakse tihti rakendusi, mis ei täida oma ülesandeid nii nagu alguses planeeritud, tihti on ka kõik IT arenduse aspektid hoopiski katmata.

Kui mõni küsimus vastuseta jääb, võtke ühendust. Vastame meeleldi. Just ask.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>