Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Meeldiv iseloomustus –

Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool
06.08.2020
Joonas Rebane iseloomustus

Kooli Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool eriala Tarkvara arendus õppur Joonas Rebane oli praktikal firmas OÜ Häkker Jaanuarist-Juunini.

Praktilise tegevusena tehti – uute arvutite ja võrguprinterite ettevalmisetemine tööks, võrguseadmete markeerimine ja jälgimine ja ühendused kohtarvutitega, kasutusest mahavõetud arvutite testimine ja seisundi fikseerimine, kasutajate arvutitesse tarkvara istalleerimine.

Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik. Praktikant täitis temale antud ülesanded püüdlikult. Joonas Rebane suhtles kasutajatega ja töökaaslastega viisakalt ning suhtus töösse kohusetundlikult. Joonas Rebane võiks arendada endas iseseisva töö oskusi- lugeda erialast kirjandust, otsida internetist vajalikku teavet Kolleegina on Joonas abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav.

Joonas teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid.

Selle lühkese ajaga elas hästi sisse OÜ Häkker töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel. Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule.

ja hindan tema praktikat hindega A.

Lugupidamisega

Bill Värav

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>