Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

firma profiil
     - Sinu IT infrastruktuuri partner

alustas oma tegevust aastal vallas tegutseva ettevõttena.

Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone. Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. on Baltimaade üks parimaid ja kogenuimaid firma, kelle tegevus kindlasti veelgi laieneb.

Meie jaoks on oluline rääkida kliendiga sama keelt, mõista probleemi olemust ja pakkuda välja parim lahendus. Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas. meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Oleme alustatnud teise põlvkonna toodete arendamist, mis vahetavad aja jooksul välja esimese põlvkonna tooted. lööb aktiivselt kaasa ka Eesti ühiskondlikus elus: oleme mitmete liitude liige.

Meie missiooniks on aidata kaasa kliendi konkurentsivõime suurendamisele, kasutades kaasaegseid ning kvaliteetseid infotehnoloogilisi lahendusi, mis võimaldavad kliendil paremini keskenduda oma põhitege- vusele, säästes samas aega ning raha IT alaste probleemidega tegelemisel. eesmärgiks on arendada ettevõtet läbi kvaliteetse ja efektiivse tootmise, kindlustamaks kasumlikkus ja usaldusväärsus.

Palju see kõik maksab? Kõik sõltub kliendi vajadustest ja võimalustest. Rohkem kui olemasolev IT eelarve kuluda ei tohi, küll aga peab kulutatud raha eest rohkem saama.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>