Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - oleme pühendunud

Magic Ltd. on rahvusvaheliselt tegutsev Eesti firma, mis pakub oma klientidele modernseid IT lahendusi.

Me oleme toeks alates probleemide analüüsimisest kuni lõpplahenduse juurutamiseni. Teeme tööd nii peatöövõtjana kui ka alltöövõtu korras. Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat.

Magic Ltd. väärtustab sõbralikku ja professionaalset klienditeenindust, sihikindlust ja vastutusjulgust otsuste tegemisel ning avatust nii firma sees kui partnerite ja klientidega suhtlemisel. Meie jaoks on oluline rääkida kliendiga sama keelt, mõista probleemi olemust ja pakkuda välja parim lahendus. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Oleme omal alal üheks innovatiivsemaks ettevõtteks. Kõrge kvaliteet on meie jaoks väga oluline.

Me missiooniks on olla kõige usaldusväärsemaks ja innovatiivsemaks koostööpartneriks. Meie eesmärgiks on, et iga tehing oleks soovituseks järgnevatele tellimustele.

See kuu on teenustele soodustus 15%!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>