Firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Toimivad IT lahendused!

Tallinna IT Kooli IT talitus on Eesti erakapitalil põhinev firma, mille põhitegevus on infotehnoloogia harisdusasutuses. Firma on tegutsenud 1997. aastast.

Me oleme firma, kes pakub tulemust läbi visuaalsete ja tehniliste lahenduste. Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone. Me rakendame oma kogemusi ja asjatundlikkust uutes projektides ning oleme valmis vastama kõikidele teie küsimustele meie toodete ja teenuste kohta.

Kasutades paindlikku ning kliendisõbralikku teenindusvormi, püüame alati leida parima hinna-kvaliteedi suhtega IT lahendust igale kliendile, kes meie poole pöördub. Tallinna IT Kooli IT talitus väärtustab sõbralikku ja professionaalset klienditeenindust, sihikindlust ja vastutusjulgust otsuste tegemisel ning avatust nii firma sees kui partnerite ja klientidega suhtlemisel. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Peamised väärtused: püüelda pidevalt selle poole, et meie kõrgekvaliteedilised tooted oleks kõigile kättesaadavad. Partnerlus – püüdleme pikaajalistele ning dialoogil põhinevatele suhtele meie klientide ja äripartneritega.

Meie eesmärgiks on aidata oma klientidel teha õigeid ja olulisi otsuseid, parandades ja täiustades seeläbi nende tegevust ning kaasata ja hoida selles protsessis professionaalseid inimesi. Tallinna IT Kooli IT talitus eesmärgiks on luua laia funktsionaalsusega ja kasutajasõbralikke lahendusi.

Tänu pikaajalistele kogemustele Eesti IT-maastikul on firmast Tallinna IT Kooli IT talitus arenenud tänaseks arvestatav äripartner, kes aitab oma klientidele loodavate IT-lahenduste abil tõsta klientide ettevõtetes töö efektiivsust, selgust ja kasumlikkust.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>