Firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Meid inspireeris võrk

Magic Ltd. on asutatud 2005. aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: meelelahutus. Põhilisteks märksõnadeks oleksid magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Magic Ltd. on professionaalsel partnerlusel põhinev magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis tööga tegelev ettevõte. Magic Ltd. pakub erinevaid IT alaseid teenuseid alates arvuti tolmust puhastamisest kuni serverite häälestamiseni.
Varas

Me mitte ainult ei täida klientide ootusi, vaid ületame neid ikka ja jälle. Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. Magic Ltd. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid. Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel.

Alati on hea loota usaldusväärsele partnerile. Meie poole pöördudes võite olla kindlad, et soovitud töö saab alati tehtud. Oleme omal alal üheks innovatiivsemaks ettevõtteks. Ilma vajalike teadmisteta võib otsustusprotsess muutuda lihtsalt kohvipaksult ennustamiseks.

Meie eesmärgiks on aidata oma klientidel teha õigeid ja olulisi otsuseid, parandades ja täiustades seeläbi nende tegevust ning kaasata ja hoida selles protsessis professionaalseid inimesi. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Meie lahendused põhinevad ulatuslikel teadmistel uuest tehnoloogiast ning oskustest kohandada seda vastavalt meie klientide vajadustele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>