Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Lahendused

on loodud . aastal ning pakub ettevõtetele laia valikut teenuseid alates ning lõpetades asjadega nagu .

Me rakendame oma kogemusi ja asjatundlikkust uutes projektides ning oleme valmis vastama kõikidele teie küsimustele meie toodete ja teenuste kohta. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega. Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.)

Me töötame selle nimel, et kindlustada laitmatu klienditeenindus, suurendades nii kvaliteeti kui teenuste mitmekesisust läbi arengu ja uute ideede. Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid. Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. on juhtiv valdkonna esindaja Eestis, Lätis ja Leedus. on professionaalne.

missioon on olla professionaalseks partneriks erilaadsete tarkvaralahenduste loomisel. Meie visioon on, et infosüsteemide arenduse kvaliteedikontroll ja juhtimine ning infosüsteemide testimine on jäänud suurel määral tähelepanuta. Selle tulemusena luuakse ja juurutatakse tihti rakendusi, mis ei täida oma ülesandeid nii nagu alguses planeeritud, tihti on ka kõik IT arenduse aspektid hoopiski katmata.

Püsikliendile on meil erinevad soodustused (näiteks soodustused uue riist-ja tarkvara soetamisel).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>