Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - ühenduses peitub jõud

Tallinna IT Kooli IT talitus on asutatud 1997. aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: infotehnoloogia harisdusasutuses. Põhilisteks märksõnadeks oleksid kvaliteetse IT teenus pakkumine.

Me ei ole IT firma kes müüb karbitarkvara. Aitame ettevõtetel nende visioonist ja strateegiast tuletada visuaallahenduste põhiraamistiku. Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd.

Tallinna IT Kooli IT talitus on suurepärast klienditeenindust pakkuv professionaalne ja usaldusväärne partner. infotehnoloogia harisdusasutuses valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Tallinna IT Kooli IT talitus meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas. Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. Teisisõnu on meie eesmärgiks vähendada kliendi kohustusi seoses IT süsteemide ja nende haldamisega, mis võimaldab tal keskenduda põhitegevusele. Oleme kindel IT partner, kes võtab tasu lepingu alusel vaid konkreetse vajaliku töö eest ja selleks kuluva tööaja eest.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Meie eesmärgiks on kliendi pikemaajaline rahulolu, mille oluliseks kriteeriumiks on ka tähtaegadest kinnipidamine.

Teie peamiseks võiduks saab olema veendumus Teie poolt valitud lahenduse õiguses ning selleks eraldatud eelarve ja tehtud kulutuste vastavus Teie poolt püstitatud ülesannetele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>