Firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Me teeme

Magic Ltd. on omandanud kogemusi alates 2005. aastast magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis turul.

Me ei ole IT firma kes müüb karbitarkvara. Loodavate süsteemide puhul peame oluliseks paindlikkust ja liidestatavust teiste süsteemidega. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme.

Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Meil on klientidele tasuta telefonitugi E-R 9:00-18:00. Magic Ltd. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel.

Meie lahendustest suur osa baseerub sellistel maailmas laialdaselt tunnustatud platvormidel nagu HTTP-server Apache, operatsioonisüsteem Linux, rakendusserver Zope programmeerimiskeel Python ja andmebaasimootor PostgreSQL. Kuna peame oluliseks teenuste kvaliteeti, ei ole firma ennast soovitud tasemel spetsialistide piiratud ressurssi tõttu avalikult reklaaminud ja tööd on peamiselt saadud soovituste kaudu. Loodetavasti leiate antud leheküljelt vastuseid oma küsimustele meie ja meie teenuste kohta.

Magic Ltd. missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. Tulevikuvisioon: kohalikul turul võita oluline turuosa ettevõtte jaoks olulistes turusegmentides.

Meie spetsialistid on igal ajal Teile abiks IT alaste valikute tegemisel ning õigete ja põhjendatud otsuste vastuvõtmisel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>