Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - Pühendunud meeskond – Fokuseeritud lähenemine – Tabame jooksult

Magic Ltd. on asutatud 2005. aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: meelelahutus. Põhilisteks märksõnadeks oleksid magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus Meie ülesanne on teha teie arvutisüsteemid võimalikult töökindlaks ja silmapaistmatuks – et teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Meie pakutavad lahendused hõlmavad kompleksseid tarkvarasüsteeme, mis toetavad tootjate põhitegevust.

Iga kliendisuhte eest vastutab konkreetne projektijuht, kes koordineerib kogu tööd alates ülesande püstitusest kuni konkreetsete lahenduste tähtajalise valmimiseni. Magic Ltd. muudab informatsiooni ärieduks! Magic Ltd. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte. Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid. Magic Ltd. firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid.

Tänapäeval on iga äriettevõtte ning riigi- ja omavalitsusasutuse eesmärgiks keskendumine oma põhitegevusele. See on aja märk – pole mõtet tegelda põhitegevust toetavate tegevuste arendamise, hoolduse ja haldamise organiseerimisega igas firmas omaette, vaid sellised toetavad tegevused tuleks tellida vastava ala ekspertidelt. Professionaalsus – meie kliendid saavad tervikliku ja innovaatiliste lahenduse. On selge, et meie klientidel ei ole vajadust kõigi pakutavate teenuste järele korraga, küll aga on erinevatel etappidel vajalik erinevate teenuste komplekslahendusi.

Meie missiooniks on pakkuda IT lahendusi, millega töötamine on lisaks mugavusele ja lihtsusele ka meie klientidele eluliselt vajalik ja nende äri eduks. Magic Ltd. visioon on saada oma põhilistes tegevusalades rahvusvaheliselt tunnustatud ettevõtteks.

Infotehnoloogia täishoolduse sisseostmine säästab ettevõtte kulusid ja aitab keskenduda põhitegevusele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>