Parim IT firma profiil

firma profiil
     - ühenduses peitub jõud

alustas oma tegevust aastal vallas tegutseva ettevõttena.

Oleme orienteeritud eelkõige keskmiste ja suuremahuliste tarkvara-
projektide elluviimisele. sai suhteliselt lühikese aja jooksul asutuseks, mis spetsialiseerub erinevat tüüpi tööle sertifitseerimisele. Varas

Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates . aastast.

Meie firma ei ole orienteeritud kiire ning läbimõtlematu müügitehingu teostamisele, kuna sellised tehingud ei ole kasulikud kummalegi osapoolele! Kliendi tegelike vajaduste väljaselgitamine ning nende detailne analüüs on võtmeküsimuseks tõeliselt eduka müügitehingu teostamisel – sellest kuldsest reeglist lähtub ka meeskond. Tagamaks oma klientidele parimat kvaliteeti toetume tarkvaraarenduses rahvusvaheliselt aktsepteeritud standarditele. Tagame kvaliteetse teenuse.

missioon on olla oma klientidele usaldusväärne ja asjatundlik infotehnoloogia parimate võimaluste pakkuja. Tulevikuvisioon: laiendada tootmist Eestis ning saada Eesti parimaks tööandjaks.

otsekohesus, ausus ja eetilisus igas meie tegevuse aspektis

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>