Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Mõistlikud lahendused. Aega ja raha raiskamata.

on asutatud aastal Eesti erakapitali poolt peamise eesmärgiga pakkuda ettevõtetele ja asutustele Eestis lahendus vallas.

Meie pakutavad lahendused hõlmavad kompleksseid tarkvarasüsteeme, mis toetavad tootjate põhitegevust. Oleme orienteeritud eelkõige keskmiste ja suuremahuliste tarkvara-
projektide elluviimisele. Meie poolt pakutavad tarkvarapõhised lahendused võimaldavad märgatavalt parandada ettevõtte majandustulemusi.

Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Omame häid koostööpartnereid nendes IT valdkondades, mida ise ei teosta. lööb aktiivselt kaasa ka Eesti ühiskondlikus elus: oleme mitmete liitude liige.

Missioonist tulenevalt on eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. eesmärgiks on kindlustada, et ettevõtte tooted ja teenindus vastaksid kliendi ootustele ning et kokkulepetest peetakse kinni.

Tänu pikaajalistele kogemustele Eesti IT-maastikul on firmast arenenud tänaseks arvestatav äripartner, kes aitab oma klientidele loodavate IT-lahenduste abil tõsta klientide ettevõtetes töö efektiivsust, selgust ja kasumlikkust.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>