Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - ühendus homsega

Quickly and With Style OÜ on Eesti erakapitalil põhinev firma, mille põhitegevus on infotehnoloogia. Firma on tegutsenud 2000. aastast.

Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega. Loome unikaalseid tarkvaralahendusi, mis aitavad Eesti ettevõtetel ja organisatsioonidel automatiseerida oma kõige kriitilisemaid äriprotsesse. Quickly and With Style OÜ sai suhteliselt lühikese aja jooksul asutuseks, mis spetsialiseerub erinevat tüüpi kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööle sertifitseerimisele.

Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Quickly and With Style OÜ firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Quickly and With Style OÜ meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Vastavalt kliendi soovile teostame ka hilisemat riist- ja tarkvara hooldust, mis garanteerib stabiilse süsteemi toimimise ja arendamise. Quickly and With Style OÜ on professionaalne.

Firma eesmärk on olla infotehnoloogia valdkonna innovatsioonikeskuseks, mis katab innovatsiooniahelas kõik. Quickly and With Style OÜ eesmärgiks on luua laia funktsionaalsusega ja kasutajasõbralikke lahendusi.

Kasutajate käsutuses on kogu Quickly and With Style OÜ lai oskusteave ja inimressursid.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>