Õpilase iseloomustus

Meeldiv iseloomustus –

Tallinna Kool
26.01.2021
Mart Õllelaar iseloomustus

Kooli Tallinna Kool eriala Tarkvara arendus õppur Mart Õllelaar oli praktikal firmas Tallinna Linnavalitsus Jaanuarist-Juunini.

Tema põhilisteks tööülesanneteks oli printerile paberi ette andmine ja windowsi prügikasti tühjendamine samuti ka printerile paberi ette andmine ja windowsi prügikasti tühjendamine.

Õpilane Mart Õllelaar on kohustetundlik, täpne ja iseseisev. Kolleegina on Mart abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav. Mart Õllelaar on antud erialal pädev. Mart on initsiatiivikas ning õpihimuline, viib ennast uute toodetega iseseisvalt ja kiiresti kutssi ning soovib alati uusi teadminija kogemusi rakendada. Tema teab ja oskab ning temalt küsivad kolleegid meeleldi nõu ja abi just aruvti riist- ja tarkvara osas.

On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Mart teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

Üldhinnang tehtud tööle ja praktikandile “väga hea”(5).

Lugupidamisega

Taadu Kinnu

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>