Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Tulevik on Teie MÕTTE lend

Tallinna IT Kooli IT talitus alustas oma tegevust 1997 aastal kvaliteetse IT teenus pakkumine vallas tegutseva ettevõttena.

Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt kvaliteetse IT teenus pakkumine tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus

Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Tallinna IT Kooli IT talitus firmas töötavad ainult oma ala spetsialistid, kes on aastatepikkuse kogemusega võimelised lahendama isegi võimatuna näivaid ülesandeid. Meie organisatsiooni iseloomustavad kompetentsed, lojaalsed ja arenemisvõimelised töötajad, kõrge töökultuur, otsustus- ja vastutusvõimelised juhid ning usaldusväärsed kliendisuhted. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Pakutavad lahendused on sobilikud väike- ja suurtootjatele nii hinna kui ka skaleeruvuse poolest. Alati pole ajaliselt ega rahaliselt põhjendatud süsteemide täielik väljavahetamine, vaid leidub tõhusaid meetodeid olemasoleva paremaks rakendamiseks ja täiustamiseks.

Firma eesmärgiks on pakkuda oma klientidele paindlikke ning kvaliteetseid lahendusi seejuures optimeerides kulutusi eesmärgi saavutamiseks. Meie eesmärgiks on, et iga tehing oleks soovituseks järgnevatele tellimustele.

See kuu on teenustele soodustus 15%!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>