Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui

firma profiil
     - Meid inspireeris võrk

on omandanud kogemusi alates . aastast turul.

Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. Anname kindlustunde, et probleemi korral on kokkulepitud aja jooksul kohal spetsialist, kes alustab vea otsingut, hooldust, vea likvideerimist või IT-seadmete remonti. Meie tööks on , sellega seotud töid tellides on iga asutuse soov näha neid töid tegemas kõige paremat konsultanti. Pikemaajalistes projektides, mis vältavad mõnest kuust aastani, muutuvad konsultandid nagu oma asutuse töötajateks, veetes süsteemi ülespaneku kriitilisematel hetkedel kliendi peakasutajatega koos 24 tundi ööpäevas.

Jätkuv klienditugi on lahutamatu osa meie teenusest. Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi. Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi.

Meie lahendustest suur osa baseerub sellistel maailmas laialdaselt tunnustatud platvormidel nagu HTTP-server Apache, operatsioonisüsteem Linux, rakendusserver Zope programmeerimiskeel Python ja andmebaasimootor PostgreSQL. Teisisõnu on meie eesmärgiks vähendada kliendi kohustusi seoses IT süsteemide ja nende haldamisega, mis võimaldab tal keskenduda põhitegevusele. on edukas.

Meie missiooniks on pakkuda IT lahendusi, millega töötamine on lisaks mugavusele ja lihtsusele ka meie klientidele eluliselt vajalik ja nende äri eduks. Firma eesmärk on pakkuda oma koostööpartneritele komplektset teenust.

Meie tooted ja lahendused on peamiselt klientidele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>