Õpilase IT praktika iseloomustus

Tallinna Ärikool
25.09.2020
Jaanus Suusk iseloomustus

Praktikant, Jaanus Suusk, töötas firmas Veebitreialid OÜ praktikal.

Praktika aeg oli jagatud tutvumiseks firma struktuuri, funktsioonidega ja nende täiendamiseks vajaminevate arvutipargi ning tarkvaraga.

Jaanus on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Praktikant sai talle püstitatud tööülesannetega väga hästi hakkama, ning tal ei tekkinud probleeme nende lahendamisel. Ka teiste töötajate murede lahendamisel oli ta väga innukas. Töötajatega suhtemisel oli Jaanus viisakas ning aupaklik. Jättis endast väga avatud ja sõbraliku mulje. Kolleegina on Jaanus abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Jaanus teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid.

Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule. Jaanus on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale.

Üldhinnang tehtud tööle ja praktikandile “väga hea”(5).

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>