Iseloomustus mu hea sõbra kohta

Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool
25.09.2020
Joonas Rebane iseloomustus

Tallinna Majanduskooli õpilane Joonas Rebane viibis praktikal firmas OÜ Häkker

Praktika jooksul tuvus Joonas Rebane ettevõtte OÜ Häkker struktuuriga. Tööülesanded: #TOOYLESANDED.

Joonas õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Joonas on initsiatiivikas ning õpihimuline, viib ennast uute toodetega iseseisvalt ja kiiresti kutssi ning soovib alati uusi teadminija kogemusi rakendada. Joonas on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Praktikant sai kõigi talle antud ülesannetega edukalt hakkama töösse suhtus kohusutundega ja tööd tegi korrektselt. Praktikandiga suhtlustasandil probleeme ei esinenud. Õpilane Joonas Rebane on kohustetundlik, täpne ja iseseisev.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Joonas teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest.

Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule.

Hindaksin tema tööd praktikal hindega: 5

Lugupidamisega

Bill Värav

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>