Õpilase IT praktika iseloomustus

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus:

Majandusülikool
25.09.2020
Mati Suvaline iseloomustus

Mati Suvaline koolist Majandusülikool, erialalt Tarkvara arendus viibis asutuses AS Pesumasinad ja sõbrad praktikal kevadel, ning täitis sellel ajal kohustusi ametikohal andmete sisetaja.

Praktikandi peamiseks ülesandeks oli AS Pesumasinad ja sõbrad IT spetsialisti assisteerimine, klientide IT probleemide lahendamisel.

Mati saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele. Kolleegina on Mati abivalmis, hästi sõbralik, heasoovlik ja toetav. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni. Töötajatega suhtemisel oli Mati viisakas ning aupaklik. Jättis endast väga avatud ja sõbraliku mulje.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang

Mati on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule. Kokkuvõttes olen praktikandi tööga rahul

ja hindan tema praktikat hindega A.

Lugupidamisega

Ants Kupi

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>