Firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Meie teenime teid

Magic Ltd. on üks väheseid Eesti ettevõtteid, kus töö on korraldatud partnerluse põhimõttel. Mis on sellise firma eripärad ja kas sellest on teistelgi õppida?

Magic Ltd. on loodud aitamaks ettevõtetel efektiivselt areneda. Me ei ole IT firma kes müüb karbitarkvara. Meie tööks on magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis, sellega seotud töid tellides on iga asutuse soov näha neid töid tegemas kõige paremat konsultanti. Pikemaajalistes projektides, mis vältavad mõnest kuust aastani, muutuvad konsultandid nagu oma asutuse töötajateks, veetes süsteemi ülespaneku kriitilisematel hetkedel kliendi peakasutajatega koos 24 tundi ööpäevas.

Kasutades paindlikku ning kliendisõbralikku teenindusvormi, püüame alati leida parima hinna-kvaliteedi suhtega IT lahendust igale kliendile, kes meie poole pöördub. Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö. Magic Ltd. meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat.

Kui analüüsida Eesti turu suurust ning siin IT valdkonnas tegutsevate firmade hulka, siis tekkib tahes-tahtmata küsimus: IT firmasi on piisavalt palju – milleks siia veel ühte vaja ? Vastuses sellele küsimusele leiate ka mõttetera, mille poolest erineb eelkõige Magic Ltd. oma konkurentidest.

Magic Ltd. tegevus ei vasta traditsioonilise jaemüügi põhimõtetele – müüa kiiresti ning suurtes kogustes erinevate tarnijate poolt reklaamitud ning ettesöödetud kaupu, mille tegelik väärtus lõpptarbijale on tihtipeale kahtlase iseloomuga. Magic Ltd. vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, mitte aga odavaima hinnaga kaupa, mis kliendile tulevikus hulgaliselt peavalu võib valmistada. Ilma vajalike teadmisteta võib otsustusprotsess muutuda lihtsalt kohvipaksult ennustamiseks. Tahame luua väljakutset pakkuva ning loova töökeskkonna oma töötajatele ja toota väärtust klientidele, töötajatele ning omanikele.

Me missiooniks on olla kõige usaldusväärsemaks ja innovatiivsemaks koostööpartneriks. Firma eesmärk on pakkuda oma koostööpartneritele komplektset teenust.

Kui Teiega pole ühendust võetud 48h jooksul, siis saatke uus kiri või helistage

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>