Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - ühendus homsega

Tallinna IT Kooli IT talitus on omandanud kogemusi alates 1997. aastast kvaliteetse IT teenus pakkumine turul.

Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise. Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Me ei ole IT firma kes müüb karbitarkvara.

Tallinna IT Kooli IT talitus muudab informatsiooni ärieduks! Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. Tallinna IT Kooli IT talitus on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses.

Alati on hea loota usaldusväärsele partnerile. Meie poole pöördudes võite olla kindlad, et soovitud töö saab alati tehtud. Võrreldes paljude Eesti tarkvarafirmadega on meil väga soliidne kogemus projektidest. Üheskoos me suurendame Sinu võimalusi ja vähendame kulutusi.

Tallinna IT Kooli IT talitus igapäevatöös on rõhk ennetaval tegevusel – lihtsam on probleeme vältida, kui neid hiljem kõrvaldada. Eesmärgid: valmistada ning tarnida tooteid õigeaegselt, õiges koguses ja 0-veaga, olla suhetes kliendiga operatiivne ja paindlik.

Kui mõni küsimus vastuseta jääb, võtke ühendust. Vastame meeleldi. Just ask.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>