Parim IT firma profiil

Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Võimalused on lõputud

Tallinna IT Kooli IT talitus on üks väheseid Eesti ettevõtteid, kus töö on korraldatud partnerluse põhimõttel. Mis on sellise firma eripärad ja kas sellest on teistelgi õppida?

Tallinna IT Kooli IT talitus poolt pakutav IT alane ärikonsultatsioon aitab organisatsioonil saada paremat ülevaadet infosüsteemide olukorrast. Meie tegevus hõlmab erinevate Internetilahenduste loomist, milles on rõhk asetatud personaalsele klienditeenindusele, uudsetele ja originaalsetele lahendustele, mida kõike saadab professionaalne teostus. Meie põhisuund on kvaliteetse IT teenus pakkumine.

Näeme ennast kliendi infosüsteemide arendamise juures peatöövõtjana ja nõuandjana. Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Tallinna IT Kooli IT talitus on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meeskonnatöö – meie spetsialistid täiendavad üksteist teadmiste ja oskuste osas, kindlustades klientidele kvaliteetse töö. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte.

Ärge küsige hinnapakkumist kui sellist vaid küsige nägemust infotehnoloogia harisdusasutuses lahenduse kohta, mis annaks vastused Teile olulistele küsimustele ja kus muuhulgas on esitatud ka hind. Kujutlus sellest, milline peaks olema infotehnoloogia harisdusasutuses lahenduse, mis annab vastuse vajalikule küsimusele, on tellijal reeglina piiratud ühe võimaliku nägemusega. Meil võib olla aga teisi ja mitmekesisemaid nägemusi Omame oskust tehtut analüüsida ning areneda, enesekriitika teha. Oleme alustatnud teise põlvkonna toodete arendamist, mis vahetavad aja jooksul välja esimese põlvkonna tooted.

Meie missioon: aidata oma klientidel saavutada paremaid tulemusi. Meie eesmärk: olla kliendile tugev partner ja konsultant, luua vajadustele vastavad ja kaasaegsed, originaalsed lahendused.

Klientide vahel loosime välja auto!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>