Õpilase iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Tallinna Kool
29.02.2020
Mart Õllelaar iseloomustus

Kooli Tallinna Kool eriala Tarkvara arendus õppur Mart Õllelaar oli praktikal firmas Tallinna Linnavalitsus Jaanuarist-Juunini.

Tema põhilisteks tööülesanneteks oli printerile paberi ette andmine ja windowsi prügikasti tühjendamine samuti ka printerile paberi ette andmine ja windowsi prügikasti tühjendamine.

Praktikant sai talle püstitatud tööülesannetega väga hästi hakkama, ning tal ei tekkinud probleeme nende lahendamisel. Ka teiste töötajate murede lahendamisel oli ta väga innukas. Mart saavutab kõigiga hea kontakti, toetab kolleege ning jagab oma häid erialaseid teadmisi ka kaaslastele.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule.

Praktikandi hindeks annan 4 (väga hea)

Lugupidamisega

Taadu Kinnu

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>