Õpilase iseloomustus

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus: Tallinna Kõrgem IT tehnikum
28.01.2020
Erki Saabas iseloomustus

Erki Saabas koolist Tallinna Kõrgem IT tehnikum, erialalt Tarkvara Arendus viibis asutuses Elion praktikal 1.01.2009 a. kuni 2.06.2009 a., ning täitis sellel ajal kohustusi ametikohal helpdeski klienditoe spetsialisti töö.

Osales aktiivselt igapäevatöös ja tekkinud probleemide lahendamisel koos põhitöötajatega.

Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni. Õpilane Erki Saabas on kohustetundlik, täpne ja iseseisev. Praktikant sai kõigi talle antud ülesannetega edukalt hakkama töösse suhtus kohusutundega ja tööd tegi korrektselt. Praktikandiga suhtlustasandil probleeme ei esinenud. Erki omab potensiaali saada heaks spetsialistiks ettevõttele, kuna ta on sügavalt huvitatud uuest tehnoloogiast. Oma tööülesannetega sai ta väga hästi hakkama, ta tegi isegi rohkem kui me oodata oskasime.

Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Erki teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Erki on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Tunnetas vastutust ja kohustust tööülesannete täitmisel, mis on eriti oluline infotehnoloogia turvalisuse tagamisel.

Üldhinnang tehtud tööle ja praktikandile “väga hea”(5).

Lugupidamisega

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>