Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Teilt soov, meilt visioon. Lahendus valmib üheskoos.

Magic Ltd. alustas oma tegevust 2005 aastal magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis vallas tegutseva ettevõttena.

Magic Ltd. on kogenud ja kiirelt arenev firma, mis on tegev uue meedia ja Interneti valdkonnas. Magic Ltd. pakub erinevaid IT alaseid teenuseid alates arvuti tolmust puhastamisest kuni serverite häälestamiseni.
Meie firma tegevused ei piirdu ainult Eestiga – me saame tellimusi ja teeme koostööd välisfirmadega ja nende osakondadega.

Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Infosüsteemide ja firmalehekülgede loomisel lähtume põhimõttest, et kliendile loodav lahendus peab olema nii firmasisese infosüsteemi kui ka tema maine kujundamise lahutamatu osa. Magic Ltd. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Firmale on väga oluline oma töötajate töö kvaliteet ja seetõttu püüame valida töötajaid, kellel on juba kogemus. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses.

Magic Ltd. on firma, mis eksklusiivselt tegeleb infotehnoloogia lahenduste väljatöötamisega tootjatele. Meie mõistame keelt, mida tootjad räägivad, olles samas ultrakaasaegne tarkvarafirma. Strateegilised lahendused sisaldavad ettevalmistava iseloomuga töid: konsultatsioonidest ja strateegilisest planeerimisest kuni projektijuhtimiseni. Samas on meie teenused selgelt suunatud Eesti turule.

Meie missiooniks on pakkuda ja teostada lahendusi, mis aitavad klientidel senisest edukamalt tegutseda, suurendades seeläbi klientide tegevuse efektiivsust. Magic Ltd. eesmärgiks on luua laia funktsionaalsusega ja kasutajasõbralikke lahendusi.

Meie põhimõte: Magic Ltd. on veendunud, et ettevõttevälise, spetsialiseerunud üksusena suudame me vastutada Teie ettevõtte infotehnoloogia eest.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>