Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Sinu idee saab meie käes reaalsuseks.

Tallinna IT Kooli IT talitus on asutatud aastal 1997 Eesti erakapitali poolt peamise eesmärgiga pakkuda ettevõtetele ja asutustele Eestis lahendus kvaliteetse IT teenus pakkumine vallas.

Iga kliendipoolse probleemi lahkamisel jälgime rangelt kliendi omapära ja tema tegevusvaldkonna spetsiifikat. Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt kvaliteetse IT teenus pakkumine tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus Loodavate süsteemide puhul peame oluliseks paindlikkust ja liidestatavust teiste süsteemidega.

Tallinna IT Kooli IT talitus vahendab oma klientidele eelkõige usaldust ning rahulolu, Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Firma sisemine struktuur ja tööpõhimõtted on kasutusele võetud vastavalt rahvusvahelisele organisatsiooni-käitumise teooriale ning kõik suhted baseeruvad vastastikusel usaldusel. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. Suur osa uuematest projektidest on orienteeritud kodumaisele turule, samas võib meie partnerite hulgast leida ka terve rea välismaiseid ettevõtteid. Samas pakume vaid lahendusi, mille toimimises oleme lähtuvalt senisele kogemusele kindlad.

Tallinna IT Kooli IT talitus missiooniks on luua äriväärtust organisatsioonidele, kasutades selleks IT võimalusi. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Püsikliendile on meil erinevad soodustused (näiteks soodustused uue riist-ja tarkvara soetamisel).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>