Parim IT firma profiil

Quickly and With Style OÜ firma profiil
     - IT lahendused meistritelt!

Quickly and With Style OÜ alustas oma tegevust 2000 aastal kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus vallas tegutseva ettevõttena.

Lühikese ülevaatena esitame meie firma peamised oskused, mida professionaaselt kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus tööga tegeledes peab silmas pidama:
Inimlikud väärtused
Suhtlemisoskus
Ausus
Kiire reageerimisoskus ja otsusekindlus
Enesekindlus
Arenemisvõime
Iseseisvus Loome unikaalseid tarkvaralahendusi, mis aitavad Eesti ettevõtetel ja organisatsioonidel automatiseerida oma kõige kriitilisemaid äriprotsesse. Loodavate süsteemide puhul peame oluliseks paindlikkust ja liidestatavust teiste süsteemidega.

Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. Näeme ennast kliendi infosüsteemide arendamise juures peatöövõtjana ja nõuandjana. Quickly and With Style OÜ on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Quickly and With Style OÜ meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Hindame kõrgelt ausust ja privaatsust. Meie organisatsiooni iseloomustavad kompetentsed, lojaalsed ja arenemisvõimelised töötajad, kõrge töökultuur, otsustus- ja vastutusvõimelised juhid ning usaldusväärsed kliendisuhted.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. Me oleme innovatiivsed. Peamised väärtused: püüelda pidevalt selle poole, et meie kõrgekvaliteedilised tooted oleks kõigile kättesaadavad.

Meie missiooniks on pakkuda IT lahendusi, millega töötamine on lisaks mugavusele ja lihtsusele ka meie klientidele eluliselt vajalik ja nende äri eduks. Firma loodi eesmärgiga pakkuda klientidele IT alaseid konsultatsioone, kliendi erisoovidest lähtuvat tarkvara ja infosüsteeme ning usaldusväärset partnerlust.

Infotehnoloogia võib tekitada stressi. Seda juhul, kui arvutisüsteem ei tööta. Pöördu Quickly and With Style OÜ poole.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>