Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Teilt soov, meilt visioon. Lahendus valmib üheskoos.

ei ole traditsiooniline IT firma.

Anname kindlustunde, et probleemi korral on kokkulepitud aja jooksul kohal spetsialist, kes alustab vea otsingut, hooldust, vea likvideerimist või IT-seadmete remonti. Me oleme toeks alates probleemide analüüsimisest kuni lõpplahenduse juurutamiseni. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega.

Meie ülesandeks on kliendi nõustamine optimaalse, klienti rahuldava, sobivaima IT lahenduse leidmiseks. Me kliendisõbralik teenindus on iseenesestmõistetav. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses. Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused.

Te ostsite keerulise programmitoe? Teil tekib probleeme infoturbesüsteemide ekspluateerimisega? Teie IT-spetsialistil tekib sageli raskusi probleemidega, mille lahendamine võtab liiga kaua aega? Sellistel juhtumitel on otstarbeks kaasata kõrvalist abi spetsialisti-konsultandi näol: vastavalt outsourcing printsiipidele kokkuleppe alusel. Teisisõnu on meie eesmärgiks vähendada kliendi kohustusi seoses IT süsteemide ja nende haldamisega, mis võimaldab tal keskenduda põhitegevusele. Tagame oma klientidele kõrge kvaliteediga teenuse ning loome tugeva, usaldusväärse ning toimiva partnerlussideme.

Meie missiooniks on aidata kaasa kliendi konkurentsivõime suurendamisele, kasutades kaasaegseid ning kvaliteetseid infotehnoloogilisi lahendusi, mis võimaldavad kliendil paremini keskenduda oma põhitege- vusele, säästes samas aega ning raha IT alaste probleemidega tegelemisel. Me juhindume visioonist.

Paljud organisatsioonid mõistavad, milliseid hüvesid infotehnoloogia kasutamine võib anda.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>