Õpilase IT praktika iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Tallinna Ärikool
20.11.2019
Jaanus Suusk iseloomustus

Õpilane Jaanus Suusk koolist Tallinna Ärikool, erialalt Tarkvara Arendus sooritas praktika asutuses Veebitreialid OÜ ajavahemikul 1 jan 2009 a. kuni 25 mai 2009 a.. Praktika eesmärgiks oli koolis omandatud teoreetiliste teadmiste kinnitamine läbi praktika. Õpilane asus ametikohale nimetusega kodulehekülgede tegemine ja kasutajatugi.

Tema peamisteks tööülesanneteks on kodulehekülgede tegemine, IT alane koolitus ja IT tugiisiku teenus.

Jaanus õpib ja arendab ennast ka iseseisvalt ning osaleb aktiivselt ettevõtte poolt korraldatud täiendkoolitustel Õpilane Jaanus Suusk on kohustetundlik, täpne ja iseseisev. Jaanus on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja. Oma töös oli praktikant rahulik ja järjekindel. Alustatud töö viidi alati lõpuni. Töötajatega suhtemisel oli Jaanus viisakas ning aupaklik. Jättis endast väga avatud ja sõbraliku mulje.

Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne. Praktikant sai hakkama kõikide kokkulepitud ülesannetega ning üldhinnang

Selle lühkese ajaga elas hästi sisse Veebitreialid OÜ töösse, tundis ise huvi töökorralduse vastu ja oli igati abivalmis, kohusetundlik ning täpne.

Hindaksin tema tööd praktikal hindega: 5

Lugupidamisega

Kristiina Huinmets

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>