Parim IT firma profiil

firma profiil
     - infotehnoloogiline tugi

on Eesti erakapitalil põhinev firma, mille põhitegevus on . Firma on tegutsenud . aastast.

Erinevate lahenduste puhul peame oluliseks eelkõige nende lihtsust ja kasutajasõbralikkust. Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka. Me loome tarkvara, mis annab meie klientidele konkurentsieelise.

Me võtame kliendiga ühise eesmärgi – lisaks konkreetsele lähteülesandele arvestame projekti tehniliste lahenduste välja töötamisel alati ka kliendi laiemate eemärkidega. on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie organisatsiooni iseloomustavad kompetentsed, lojaalsed ja arenemisvõimelised töötajad, kõrge töökultuur, otsustus- ja vastutusvõimelised juhid ning usaldusväärsed kliendisuhted. Meie meeskond on Interneti ja kõige sellega seonduvaga kokku puutunud alates . aastast. Meie konsultantide abil on võimalik hinnata protsesside kulgu, planeerida protsessidesse ja tööjaotustesse muudatusi.

Alati on hea loota usaldusväärsele partnerile. Meie poole pöördudes võite olla kindlad, et soovitud töö saab alati tehtud. On vaja olla kliendikeskne, mis põhineb pikaajalistel suhetel, kompetentsusel ja e-tehnoloogial Tagame oma klientidele kõrge kvaliteediga teenuse ning loome tugeva, usaldusväärse ning toimiva partnerlussideme.

Firma eesmärgiks on pakkuda oma klientidele paindlikke ning kvaliteetseid lahendusi seejuures optimeerides kulutusi eesmärgi saavutamiseks. Eesmärgid: valmistada ning tarnida tooteid õigeaegselt, õiges koguses ja 0-veaga, olla suhetes kliendiga operatiivne ja paindlik.

Soovime olla parimaks pikaajaliseks tehnoloogiapartneriks ettevõtetele, kelle konkurentsivõime sõltub oskusest ühendada oma äritegevus tänapäeva infotehnoloogia pakutavate võimalustega.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>