Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - infotehnoloogiline tugi

Meil on väga hea meel, et tutvute meie firmaga. Rõõmuga tutvustame Teile meie firmat Tallinna IT Kooli IT talitus ning seda, mis meil pakkuda on.

Me rakendame oma kogemusi ja asjatundlikkust uutes projektides ning oleme valmis vastama kõikidele teie küsimustele meie toodete ja teenuste kohta. Tallinna IT Kooli IT talitus pakub konsultatsioone ettevõtete juhtidele ja spetsialistidele ettevõtte infosüsteemide rajamisel ja arendamisel ning kasutatavate infotehnoloogiliste lahenduste väljatöötamisel. Teeme tööd nii peatöövõtjana kui ka alltöövõtu korras.

Tallinna IT Kooli IT talitus on suurepärast klienditeenindust pakkuv professionaalne ja usaldusväärne partner. infotehnoloogia harisdusasutuses valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Tallinna IT Kooli IT talitus on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim.

IT vallas on muutused kiired ja tihti tuleb midagi kiirelt ümber korraldada. Kliendi jaoks võib kiirete soovide täitmine olla läbi ahela kliendihaldur-hooldusjuht-tehnik väga pikk ja lohisev. Ka siin tuleb appi leping: läbirääkimiste faasis tuleb soovid korralikult paberile panna. Kliendi ja teenuse osutaja vahel sõlmitakse koostööleping, milles olulisimaks on kliendi rahulolu. Tahame luua väljakutset pakkuva ning loova töökeskkonna oma töötajatele ja toota väärtust klientidele, töötajatele ning omanikele. Tahame teha hästi ja korralikult ning probleemide ja raskete olukordade puhul me lihtsalt ei anna alla vaid pingutame võimaliku parima lahenduse nimel!

Meie missioon: aidata oma klientidel saavutada paremaid tulemusi. Tallinna IT Kooli IT talitus visioon on olla tuntud kui kliendikeskne ja usaldusväärne IT teenindusettevõte, kes pakub parimaid teenuseid ja lahendusi.

Täname meie firma profiili lugemise eest!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>