Firma profiil

firma profiil
     - Meie teenime teid

on üks väheseid Eesti ettevõtteid, kus töö on korraldatud partnerluse põhimõttel. Mis on sellise firma eripärad ja kas sellest on teistelgi õppida?

Erinevate lahenduste puhul peame oluliseks eelkõige nende lihtsust ja kasutajasõbralikkust. Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd. Meie ülesanne on teha teie arvutisüsteemid võimalikult töökindlaks ja silmapaistmatuks – et teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele.

Me töötame selle nimel, et pakkuda oma klientidele parima kvaliteediga projekte. on koostöös klientidega pühendunud kasumlikkuse loomisele. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas.

Meie roll on tagada oma klientidele, et nende poolt tellitavad rakendused teeksid seda, mis nõutud ning et arenduses oleks arvestatud kõikide aspektidega. Meie töö tulemusena sünnivad infosüsteemid, mis on töökindlamad, paremini kasutatavad ning käivad kaasas klientide äri arenguga. Professionaalsus – meie kliendid saavad tervikliku ja innovaatiliste lahenduse. Firma on aastatega saavutanud juhtiva positsiooni keerukamate ülesannete lahendamiseks loodavate tarkvara-lahenduste sektoris.

Firma eesmärk on olla valdkonna innovatsioonikeskuseks, mis katab innovatsiooniahelas kõik. Firma eesmärk on pakkuda oma koostööpartneritele komplektset teenust.

Hinnapakkumise saamiseks palume saata müügiosakonda vastavasisuline e-mail soovitava kodulehe kirjeldusega. Palume lisada ka oma kontaktandmed.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>