Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Sinu äri puuduv osa

on asutatud . aasta alguses ning me tegeleme mitmesuguste asjadega: . Põhilisteks märksõnadeks oleksid .

Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid. Me oleme firma, kes pakub tulemust läbi visuaalsete ja tehniliste lahenduste. on professionaalsel partnerlusel põhinev tööga tegelev ettevõte.

Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Meil on klientidele tasuta telefonitugi E-R 9:00-18:00. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim. Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele. Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale.

Ärge küsige hinnapakkumist kui sellist vaid küsige nägemust lahenduse kohta, mis annaks vastused Teile olulistele küsimustele ja kus muuhulgas on esitatud ka hind. Kujutlus sellest, milline peaks olema lahenduse, mis annab vastuse vajalikule küsimusele, on tellijal reeglina piiratud ühe võimaliku nägemusega. Meil võib olla aga teisi ja mitmekesisemaid nägemusi Omame oskust tehtut analüüsida ning areneda, enesekriitika teha. Tänaseks on suur osa meie personalist sertifitseeritud asjatundjad.

Missioonist tulenevalt on eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. Meie eesmärgiks on kliendi pikemaajaline rahulolu, mille oluliseks kriteeriumiks on ka tähtaegadest kinnipidamine.

Meie tooted ja lahendused on peamiselt klientidele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>