Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - Teilt soov, meilt visioon. Lahendus valmib üheskoos.

Magic Ltd. on Eesti erakapitalil põhinev ning meelelahutus alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on magic.ee internetipood, mängukaartide ostmine ja müümine internetis.

Meie poolt pakutavad tarkvarapõhised lahendused võimaldavad märgatavalt parandada ettevõtte majandustulemusi. Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub Magic Ltd. laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka. Magic Ltd. on loodud aitamaks ettevõtetel efektiivselt areneda.

Erinevalt suurfirmadest arvestab väikefirma paremini kliendi vajadustega, olles paindlik ja innovatiivne. Jätkuv klienditugi on lahutamatu osa meie teenusest. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie jaoks on väga tähtis töötajate kõrge pühendumus, mis tagab parimad töötulemused. Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest. Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas.

Oleme valmis looma laias valikus erinevaid internetilahendusi: alates kodulehekülgedest kuni suurte, firma sisevõrgu e. intranetiga integreeritud e-poodide ja portaalide lahendusteni. Tegutseme mudeli 1+1+1=3 alusel.
Pakume erinevaid IT alaseid teenuseid alates ühekordsest hooldusväljakutsest kuni süstemaatiliste arendusprojektideni ning püsihoolduslepinguteni.

Meie missiooniks on pakkuda IT lahendusi, millega töötamine on lisaks mugavusele ja lihtsusele ka meie klientidele eluliselt vajalik ja nende äri eduks. Meie eesmärgiks on olla oma klientidele usaldusväärne infotehnoloogia alane partner, aidates neil läbi meie teenuste kokku hoida ettevõtte aega ning raha.

Kui Teiega pole ühendust võetud 48h jooksul, siis saatke uus kiri või helistage

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>