Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Sina tunned anda äri, meie tunneme IT-d

Tallinna IT Kooli IT talitus alustas oma tegevust 1997 aastal kvaliteetse IT teenus pakkumine vallas tegutseva ettevõttena.

Meilt võib alati saada IT alased teenused ning konsultatsioone. Meie teguviisiks on IT valdkonna täislahendused, võtmed kätte meetodil (IT struktuuri analüüs, projekteerimine, väljaehitamine, käivitamine ning järelhooldus.) Erinevate lahenduste puhul peame oluliseks eelkõige nende lihtsust ja kasutajasõbralikkust.

Me töötame selle nimel, et kindlustada laitmatu klienditeenindus, suurendades nii kvaliteeti kui teenuste mitmekesisust läbi arengu ja uute ideede. Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Meie proffesionaalse järelvalve all läbivad edukalt praktika igal aastal kümmekond õpilast erinevatest õppeasutustest. Meil on madal tööjõu voolavus ja töötajate keskmine tööstaaz on viis aastat. Tallinna IT Kooli IT talitus meeskonda kuuluvad kõrgelt kvalifitseeritud töötajad, kellest enamus omab aastatepikkust pikaajalist kogemust ja oskusteavet meie tegevusvaldkonnas.

Tänapäeval on iga äriettevõtte ning riigi- ja omavalitsusasutuse eesmärgiks keskendumine oma põhitegevusele. See on aja märk – pole mõtet tegelda põhitegevust toetavate tegevuste arendamise, hoolduse ja haldamise organiseerimisega igas firmas omaette, vaid sellised toetavad tegevused tuleks tellida vastava ala ekspertidelt. Tallinna IT Kooli IT talitus on edukas. Tööde kestvus ja maksumus sõltuvad konsultatsioonide mahust.

Meie missioon: aidata oma klientidel saavutada paremaid tulemusi. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Teie peamiseks võiduks saab olema veendumus Teie poolt valitud lahenduse õiguses ning selleks eraldatud eelarve ja tehtud kulutuste vastavus Teie poolt püstitatud ülesannetele.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>