Parim IT firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Mõistlikud lahendused. Aega ja raha raiskamata.

Meil on väga hea meel, et tutvute meie firmaga. Rõõmuga tutvustame Teile meie firmat Magic Ltd. ning seda, mis meil pakkuda on.

Meie tarkvara hõlmab valdkondi nagu projekteerimine, materjalide ja ressursside planeerimine, laomajandus, ressursside optimeerimine, finantsanalüüs jms. Kasutades oma pikaajalisi kogemusi ning kontakte usume, et nii pakutavate teenuste kui ka tehtud töö kvaliteet on ühed parimad. Meie poolt pakutavad tarkvarapõhised lahendused võimaldavad märgatavalt parandada ettevõtte majandustulemusi.

Me üritame mitte lõhkuda suhteid oma klientidega ja seega näeme klientuuri pidevat kasvu. Kliendi vajadusi põhjalikult uurides aitame organisatsioonil tungida internetti ning rakendada kogu kiiresti areneva internetikeskkonna organisatsioonile kasulikult tööle. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie oskustöölised annavad teenusele garantii ja pakuvad tehnilist tuge muudud tark- ja riistvarale. Personali hulka kuulub ka vilunud programmeerijaid. Magic Ltd. meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Oleme pidevas arengus, muutume iga päevaga paremaks. Omame pikaajalist koostöökogemust paljude kohalike ja globaalsete partneritega, ennekõike just tehniliselt keerukamate projekt- ja täislahenduste valdkonnas.

Me missiooniks on olla kõige usaldusväärsemaks ja innovatiivsemaks koostööpartneriks. Meie eesmärk on pakkuda maksimaalset teavet ja abi efektiivseimate tarkvaralahenduste valikul, õigetes litsentsipoliitikates orienteerumisel ning tarkvara haldamisel.

Hinnapakkumise saamiseks palume saata müügiosakonda vastavasisuline e-mail soovitava kodulehe kirjeldusega. Palume lisada ka oma kontaktandmed.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>