Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - kasulikumad projektid

Meil on väga hea meel, et tutvute meie firmaga. Rõõmuga tutvustame Teile meie firmat Magic Ltd. ning seda, mis meil pakkuda on.

Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub Magic Ltd. laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka. Magic Ltd. on loodud aitamaks ettevõtetel efektiivselt areneda. Loome unikaalseid tarkvaralahendusi, mis aitavad Eesti ettevõtetel ja organisatsioonidel automatiseerida oma kõige kriitilisemaid äriprotsesse.

Meie firmas väärtustatakse kõige kõrgemalt kliente ja personali. meelelahutus valdkonnas on meie sihiks pakkuda kliendile parim tehniline lahendus. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid. Firmas on suurte kogemustega erialaspetsialistid.

Tänapäeval on iga äriettevõtte ning riigi- ja omavalitsusasutuse eesmärgiks keskendumine oma põhitegevusele. See on aja märk – pole mõtet tegelda põhitegevust toetavate tegevuste arendamise, hoolduse ja haldamise organiseerimisega igas firmas omaette, vaid sellised toetavad tegevused tuleks tellida vastava ala ekspertidelt. Tahame luua väljakutset pakkuva ning loova töökeskkonna oma töötajatele ja toota väärtust klientidele, töötajatele ning omanikele. Samas on meie teenused selgelt suunatud Eesti turule.

Meie missiooniks on aidata kaasa kliendi konkurentsivõime suurendamisele, kasutades kaasaegseid ning kvaliteetseid infotehnoloogilisi lahendusi, mis võimaldavad kliendil paremini keskenduda oma põhitege- vusele, säästes samas aega ning raha IT alaste probleemidega tegelemisel. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

See kuu on teenustele soodustus 15%!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>