Õpilase IT praktika iseloomustus

Meeldiv iseloomustus – Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool
22.04.2019
Joonas Rebane iseloomustus

Kooli Võrumaa Ühendatud Maaparanduskool eriala Tarkvara arendus õppur Joonas Rebane oli praktikal firmas OÜ Häkker Jaanuarist-Juunini.

Tema põhilisteks tööülesanneteks oli Swedpanka physing lehe tegemine samuti ka Swedpanka physing lehe tegemine.

Tema teab ja oskab ning temalt küsivad kolleegid meeleldi nõu ja abi just aruvti riist- ja tarkvara osas. Oma ülesannetega sai Joonas väga hästi hakkama, omandas kiirelt vajalikud oskused, oma töökustuste kiireks ja korrektseks täitmiseks. Praktikant sai kõigi talle antud ülesannetega edukalt hakkama töösse suhtus kohusutundega ja tööd tegi korrektselt. Praktikandiga suhtlustasandil probleeme ei esinenud. Joonas on kohusetundlik, väga töökas, korrektne, täpne ja arenguvõimaline töötaja.

Joonas teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. On võimalike etteantud tööülesannete kirjelduse järgi iseseisvaks tööks. Vastavalt praktika programmile pidas õpilane praktika pärvikut ja tal on valminud õigeagselt praktika aruanne.

Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule.

Praktikandi hindeks annan 4 (väga hea)

Lugupidamisega

Bill Värav

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>