Firma profiil

Magic Ltd. firma profiil
     - Meie kogemus teie kasutuses

Magic Ltd. ei ole traditsiooniline IT firma.

Oleme kindel IT partner, kelle teenuseid saab stabiilselt ja turvaliselt kasutada ja kes on kindlalt olemas ning kelle personal areneb koos IT-arenguga Firma tööprintsiibiks on arendamis- ja juurutamisprotsesside professionaalsus, kliendi vajadustega arvestamine ning soov teha oma klientidega pikaajalist koostööd. Me oleme firma, kes pakub tulemust läbi visuaalsete ja tehniliste lahenduste.

Meile on omane klientide küsimuste ja keeruliste probleemide kiire lahendamine. Meie firmas väärtustatakse kõige kõrgemalt kliente ja personali. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Oleme kindel IT partner, kes koolitab oma eksperdid ja spetsialistid ise. Te tutvute firmaga kelle meeskonnaliikmed omavad aastatepikkusi kogemusi. Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid.

Paljudele on tuttav olukord koosolekul, kus nenditakse halbu tulemusi ja otsitakse selle parendamiseks väljapääse, mis ei eelda suuri investeeringuid. Sisuliselt tähendab see olemasolevate ressursside efektiivsemat ümberjaotamist. Üheks võimaluseks on keskenduda firma põhitegevusele ja anda sellega mitte seotud toimingud teenuseosutajate kätte. Pakume erinevaid IT alaseid teenuseid alates ühekordsest hooldusväljakutsest kuni süstemaatiliste arendusprojektideni ning püsihoolduslepinguteni. Oleme Balti riikide juhtiv meelelahutus firma.

Firma eesmärgiks on pakkuda oma klientidele paindlikke ning kvaliteetseid lahendusi seejuures optimeerides kulutusi eesmärgi saavutamiseks. Tulevikuvisioon: olla tunnustatuim tarkvaralahenduste pakkuja Eestis, oma klientide seas hinnatud kõrge kvaliteedi ja uuenduslike lahenduste poolest.

Kui mõni küsimus vastuseta jääb, võtke ühendust. Vastame meeleldi. Just ask.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>