Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Meie teenime teid

on loodud . aastal ning pakub ettevõtetele laia valikut teenuseid alates ning lõpetades asjadega nagu .

Meie tööks on , sellega seotud töid tellides on iga asutuse soov näha neid töid tegemas kõige paremat konsultanti. Pikemaajalistes projektides, mis vältavad mõnest kuust aastani, muutuvad konsultandid nagu oma asutuse töötajateks, veetes süsteemi ülespaneku kriitilisematel hetkedel kliendi peakasutajatega koos 24 tundi ööpäevas. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega. Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka.

Meie firmas väärtustatakse kõige kõrgemalt kliente ja personali. Meil on klientidele tasuta telefonitugi E-R 9:00-18:00. Meie sihtgrupiks on keskmised ning väiksemad riigi- ja eraettevõtted.

Meie meeskond on valdavalt infotehnoloogilise või majandusliku kõrgharidusega või on vastavat kõrgharidust omandamas. Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Meie organisatsiooni iseloomustavad kompetentsed, lojaalsed ja arenemisvõimelised töötajad, kõrge töökultuur, otsustus- ja vastutusvõimelised juhid ning usaldusväärsed kliendisuhted.

Meil ei ole ühtegi müügimeest ja ei saa ka olema. Müüvad meie tööd ja rahulolevad kliendid, uus klient leiab meid ise selle abil üles. Veebitööd ei saa teha konveieritööna vaid seda tuleb teha rõõmuga. on edukas. Kuna peame oluliseks teenuste kvaliteeti, ei ole firma ennast soovitud tasemel spetsialistide piiratud ressurssi tõttu avalikult reklaaminud ja tööd on peamiselt saadud soovituste kaudu.

Missioonist tulenevalt on eelkõige individuaaltellimuste firma. Selline profiil nõuab paindlikust ja metoodilist lähenemist ning teostamist suhtelises kiiruses ja hinnas. Oleme püüdnud neid tingimusi oma klientidele täita ning teeme seda ka edaspidi. Mõistagi pole individuaaltellimus tervikuna sama kiire ja odav kui masstootmine, kuid kogemus näitab, et eritingimustega individuaaltellimuse mahutamine valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firma tööskeemidesse läheb siiski kallimaks ja aeganõudvamaks. Meie visioon on, et infosüsteemide arenduse kvaliteedikontroll ja juhtimine ning infosüsteemide testimine on jäänud suurel määral tähelepanuta. Selle tulemusena luuakse ja juurutatakse tihti rakendusi, mis ei täida oma ülesandeid nii nagu alguses planeeritud, tihti on ka kõik IT arenduse aspektid hoopiski katmata.

Infotehnoloogia võib tekitada stressi. Seda juhul, kui arvutisüsteem ei tööta. Pöördu poole.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>