Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Magic Ltd. firma profiil
     - Teilt soov, meilt visioon. Lahendus valmib üheskoos.

Keskseks küsimuseks on – Milles seisneb tellija meelelahutus alane probleem?

Me rakendame oma kogemusi ja asjatundlikkust uutes projektides ning oleme valmis vastama kõikidele teie küsimustele meie toodete ja teenuste kohta. Magic Ltd. on loodud aitamaks ettevõtetel efektiivselt areneda. Magic Ltd. poolt pakutav IT alane ärikonsultatsioon aitab organisatsioonil saada paremat ülevaadet infosüsteemide olukorrast.

Me oleme operatiivsed oma tegevuses, korrektsed ja täpsed ning meie personaalne suhtumine klienti saab tähendada ainult ühte: kõrget teenuse kvaliteeti. Näeme ennast kliendi infosüsteemide arendamise juures peatöövõtjana ja nõuandjana. Meie kliendid on Eesti ja Põhjamaade ettevõtted, kes soovivad muuta oma firma igapäevase töö efektiivsemaks tarkvaralahendusi kasutades.

Kliendi vajadusi silmas pidades loovad lahendusi infotehnoloogiavaldkonnas pikaajalisi kogemusi omavad spetsialistid. Oleme kindel IT partner, kes suudab erinevate probleemide lahendamisel kaasata vastava eriala eksperte. Meie tugevus peitub meie inimestes, kvaliteedis ja paindlikkuses.

Kujuta ette mugavat tugitooli, konservatiivses end õdusas ruumis. Sinu ees on kamin, kus praksuvad puud ning leek annab sooja ning hämarat valgust. Käeulatuses on midagi head ning sa ei pea muretsema vaid võid tegeleda sellega, mis sulle meeldib. Kui nüüd mõte läheb arvuti peale, siis tundub selline elu võimatu, sest arutid on vigased ja ei tööta kunagi. Oleks selline maailm vaid võimalik, kus ma tegelen asjadega, mis mulle meeldivad… Pakume oma klientidele IT infrastruktuurialast täisteenuslahendust. Suur osa uuematest projektidest on orienteeritud kodumaisele turule, samas võib meie partnerite hulgast leida ka terve rea välismaiseid ettevõtteid.

Magic Ltd. missiooniks on aidata kaasa kliendi äritegevuse tõhustamisele ja ressursside säästmisele, rakendades oskuslikult IT alaseid teadmisi ja kogemusi. VISIOON – Efektiivne ettevõte. Efektiivne ettevõte kasutab optimaalselt infotehnoloogia vahendeid eesmärgiga luua tõhusalt toimiv organisatsioon ja teha objektiivsel informatsioonil põhinevaid otsuseid.

Meie spetsialistid on igal ajal Teile abiks IT alaste valikute tegemisel ning õigete ja põhjendatud otsuste vastuvõtmisel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>