Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Mõistlikud lahendused. Aega ja raha raiskamata.

on alates . aastast Eesti turul tegutsev firma.

Meie lõpptarbija on ikkagi eestikeelne, kuigi meie kliendid on tihti hoopis rahvusvahelised suurkontsernid. Erinevalt ühele või paarile valdkonnale, reeglina standardiseeritud metodoloogiate kasutamisele ning valmisandmete tootmisele spetsialiseerunud firmadest, kuulub laia metoodilist arsenali kasutavate ja kliendi probleemist lähtuvate firmade hulka. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega.

Meie ülesandeks on kliendi nõustamine optimaalse, klienti rahuldava, sobivaima IT lahenduse leidmiseks. poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. on oma tegevuses keskendunud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Suurematele ettevõtetele pakume spetsiifilisi lahendusi.

meeskond soovib omalt poolt aidata kaasa kogu riigi internetiarengule ja üldisele interneti aktiivsuse tõusule. meeskond koosneb inimestest, kelle jaoks arvutid ei ole lihtsalt töö. Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele.

Meie eesmärk on olla hea IT partner. Oleme valmis teostama Teile vajalike IT projektide juhtimise, et Teie saaksite keskenduda oma põhitegevusele. Oleme töötanud koos eri maade meeskondadega ja seda kaudu õppinud ja täiendanud oma töökultuuri. Paindlikkus – meie klientide äritegevusest tulenevad erilised nõudmised täidetakse optimaalsete spetsialiseeritud lahenduste kaudu.

igapäevatöös on rõhk ennetaval tegevusel – lihtsam on probleeme vältida, kui neid hiljem kõrvaldada. Tulevikuvisioon: kohalikul turul võita oluline turuosa ettevõtte jaoks olulistes turusegmentides.

Me kuulume oma ettevõttega turuossa, kus hinnast märksa olulisem on mugavus ja rahulolu.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>