Parim IT firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui firma profiil
     - Sinu IT infrastruktuuri partner

eesmärgiks on inimesi, teadmisi ja tehnoloogiaid ühendades luua kasutajasõbralikke ja kõrgfunktsionaalseid lahendusi.

sai suhteliselt lühikese aja jooksul asutuseks, mis spetsialiseerub erinevat tüüpi tööle sertifitseerimisele. Meie kompetentsid integreeritud infosüsteemide loomisel tuginevad rahvusvahelistel standarditel ning rakenduvad kohalike teadmistega. Varas

poolt pakutavate konsultatsiooniteenuste peamiseks eesmärgiks on aidata kaasa infotehnoloogia abil kliendi ärieesmärkide saavutamisele. Kommunikatsioon on tähtis, ja mitte ainult arvutite vahel. Sama tähtis on kommunikatsioon inimeste vahel. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Firmas töötavad IT alase töökogemusega sertifitseeritud spetsialistid, kelle teadmiste pagas on formeerunud pikaajalise tööstaazhi arvel Eesti suurimates ning tuntuimates infotehnoloogia kontsernides. Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Meie tiim on suunatud modernsete, Interneti ja intranetikesksete tarkvaralahenduste loomisele ja juurutamisele.

Oleme kogenud aina kasvavat nõudlust ja survet turvalahenduste järele, mis kaitseks võrgukeskkondi üha keerukamate rünnete vastu. Koostöös turva-ala juhtiva uuendajaga saavutame me täiesti uue taseme kaitses, mis on kindlam, vähem kallim ja kergem hallata kui eraldi, integreerimata turvatooted. Oleme alustatnud teise põlvkonna toodete arendamist, mis vahetavad aja jooksul välja esimese põlvkonna tooted. Pakume Teile erinevaid teenuseid.

Meie missioon on garanteerida, et IT lahendused töötaksid. Meie eesmärk on pakkuda maksimaalset teavet ja abi efektiivseimate tarkvaralahenduste valikul, õigetes litsentsipoliitikates orienteerumisel ning tarkvara haldamisel.

Pakkumise valiku aluseks ei peaks olema mitte hind vaid tõestus, et nii on võimalik saada adekvaatne vastuse teile olulisele probleemile.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>