Firma profiil

Midagi nii ehad pole ammu lugenud kui Tallinna IT Kooli IT talitus firma profiil
     - Sinu IT infrastruktuuri partner

Tallinna IT Kooli IT talitus on Eesti erakapitalil põhinev ning infotehnoloogia harisdusasutuses alal tegutsev firma, kelle peamisteks tegevussuundadeks on kvaliteetse IT teenus pakkumine.

Tallinna IT Kooli IT talitus pakub erinevaid IT alaseid teenuseid alates arvuti tolmust puhastamisest kuni serverite häälestamiseni.
Propageerime vaba tarkvara kasutamist vähendamaks tarkvarapiraatlust ja kulusid. Terviklahenduste loomisel eelistame vabavaralisi platvorme.

Me teeme kõik selleks, et mõista oma klienti ja tema reaalseid vajadusi. Jätkuv klienditugi on lahutamatu osa meie teenusest. Oleme tõestanud oma kompetentsust mitmete Eesti suuremate ettevõtete andmebaaside, veebilahenduste ja integreeritud infosüsteemide arendamisel.

Parema tulemuse saamiseks kaasame eriti spetsiifiliste lahenduste loomisel ja arendamisel koostööpartnereid üle kogu Eesti ja välismaalt. Meie tiimi liikmed on kogemustega ja enamasti üle kümne aastase IT kogemusega. Meil on väike, sõbralik, rutiinivaba ja oma tööd armastav tiim.

Oleme kogenud aina kasvavat nõudlust ja survet turvalahenduste järele, mis kaitseks võrgukeskkondi üha keerukamate rünnete vastu. Koostöös turva-ala juhtiva uuendajaga saavutame me täiesti uue taseme kaitses, mis on kindlam, vähem kallim ja kergem hallata kui eraldi, integreerimata turvatooted. Töötame väikestes ja paindlikes tiimides. Praegu on firmas Tallinna IT Kooli IT talitus palgal suur hulk tippkvalifikatsiooniga spetsialisti.

Meie missioon on pidevalt suurendada ettevõtte väärtust. Tulevikuvisioon: saada suurimaiks, efektiivseimaks, kvaliteetseimaks ning paindlikumaks ettevõtteks.

Me tahame töötada nii tulemuslikult, et pidevalt suureneks ettevõtte kasum tagamaks ka omanike rahulolu.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>