Õpilase iseloomustus

Kuna olen poole kohaga ka õpetaja siis meil kirjutati täna õpilase kohta iseloomustus: Tallinna Kõrgem IT tehnikum
31.05.2017
Erki Saabas iseloomustus

Kooli Tallinna Kõrgem IT tehnikum eriala Tarkvara Arendus õppur Erki Saabas oli praktikal firmas Elion 1.01.2009 a. kuni 2.06.2009 a..

Praktikandi üleanneteks kujunes arvutite riistvara kontrollimine ja töökorda seadmine, samuti tarkvara installeerimine, Windows NT operatsioonisüsteemi lisamine Windows 2000 domeeni, kus töötas Active Directory teenus aga ka mitmeid muid väiksemaid töid.

Praktikant sai talle püstitatud tööülesannetega väga hästi hakkama, ning tal ei tekkinud probleeme nende lahendamisel. Ka teiste töötajate murede lahendamisel oli ta väga innukas. Praktikant täitis temale antud ülesanded püüdlikult. Erki Saabas suhtles kasutajatega ja töökaaslastega viisakalt ning suhtus töösse kohusetundlikult. Erki Saabas võiks arendada endas iseseisva töö oskusi- lugeda erialast kirjandust, otsida internetist vajalikku teavet Käitumine ja suhtlemine töökaaslastega oli korrektne ja eeskujulik.

Erki teenindamiskvaliteedi, suhtlemis- ja käitusmisoskuste kohta ei ole klientidel kaebusi laekunud, pigem vastupidi – on avaldatud tänu abivalmiduse ja meeldiva teeninduse eest. Valdas infotehnoloogiaalaseid mõisteid.

Erki on olnud pühendunud ja usaldusväärne töötaja oma tööandjale. Praktika juhendajana jäin praktikandi tegevusega väga rahule.

ja hindan tema praktikat hindega A.

Lugupidamisega

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>